• Сподели
  • -
  • A
  • +

Редонезависим хедер за слънчоглед - SUNMASTER ЕКО - 4.90м

Редонезависим хедер за слънчоглед - SUNMASTER ЕКО - 4.90м (7x70) само за - 18.000 лв. без ДДС С 3 години Пълна Гаранция!!!

Серия “Sunmaster ЕКО”, е разработена за нашите клиенти, и е едно бюджетно решение за събиране на реколтата. Благодарение на големият ни опит успяхме  да създадем и успешно реализираме на пазара тази машина. Вече повече от 4 години, се е доказала с висока производителност, ниски загуби, здрава и технически доказана конструкция. Серия „Sunmaster ” ЕКО позволява прибиране на реколтата независимо от посоката на сеидбата. Изключително подходяща за прибране на полегнал слънчоглед, благодарение на своите подсилени лифтери.

В машината са вложени Оригинални продукти, предоставени от световният производител „Schumacher".

     Изцяло механично задвижване чрез кардан, придаващ движението към специално разработен редуктор „Schumacher". Закалената ножова лената на „Schumacher” се е доказала с изключителна издръжливост и здравина за минимални загуби повреме на жътва. Благодарение на нашите производствени мощности, влагаме във всичките си машини целошнекове, отличаващи се със изключителна здравина и задвижваща система.