• Сподели
  • -
  • A
  • +

Редонезависим хедер за слънчоглед - SUNMASTER - 9.40м

Редонезависим хедер за слънчоглед - SUNMASTER - 9.40м 

Само за - 31.000 лв. без ДДС с 5 години Пълна Гаранция!!!

 

   В машината са вложени Оригинална Ножова лента и редуктор  – „Schumacher“.

    Задвижване е изцяло механично, а движението се предава чрез кардан към редуктора „Schumacher“. Закалената ножова лената на „Schumacher” е с доказана издръжливост и здравина, която подпомага за минимизирането на загубите повреме на жътва. Благодарение на опита ни в проектирането и реализирането на един проект, сме вложели във всички наши машини целошнекове, отличаващи се със изключителна здравина и задвижваща система.

    За подпомагане на жътвата в серия „Sunmaster”, са приложени технически нововъведения, позволяващи плавно и меко задвижване на цялата система и технически съобразен съединител за подпомагане на безпроблемната работа. Преодолява се забуксуването или претоварването на машината. В цялата конструкция се използва високо качвствена стомана, валове изчислени до мм., лагери  и ремъци доказали се на световните пазари.

     Тази уникална машина може да бъде адаптирана за всички видове комбайни, чрез стоманена рамка, позволяваща едно бързо, здраво и надеждно прикачане към комбайна. В зависимост от модела на комбайна, машината бива настроена от нас за най-надеждно, бързо, безпроблемно и качествено прибиране на реколтата. Постоянният ни стремеж към съвършенство ни е позволила да създадем тази прекрасна машина. Вече дълги години я предлагаме на своите клиенти, търсещи безпроблемно, качествено и високо производително прибиране на своята реколта.

Разработки за всички видове комбайни!